Connect with us

Hi, what are you looking for?

silentfilmguide.com

Latest

Love, Death & Robots Season 2: All We Know So Far

Love, Death & Robots Season 2: All We Know So Far

Love, Death & Robots is een grote hit geworden onder Netflix abonnees. Maar was het goed genoeg voor het tweede seizoen? Laten we op verkenning gaan.

Love, Death & Robots Season 2: All We Know So Far

Liefde, Dood en Robots zijn overgenomen voor het tweede seizoen ?

De oorspronkelijke Netflix-bundel Love, Death and Robots keert terug naar de stromende reus. Het is gemaakt door Tim Miller en geproduceerd door David Fincher en bestond uit 18 unieke korte geanimeerde afleveringen. Ze werd goed ontvangen en werd 10 jaar oud. Juni 2019 Netflix heeft de serie voor een tweede seizoen verlengd. We hebben zelfs een paar teasers gekocht, maar ze laten allemaal alleen foto’s zien van het eerste seizoen.

Ook werd aangekondigd dat Jennifer Juh Nelson, die de leiding had over Kung Fu Panda 3, zich voor het tweede seizoen bij het team zal voegen als general manager.

Dat is alles wat we tot nu toe weten.

Wat is de releasedatum van Love, Death and the Robot, seizoen 2?

Love, Death & Robots Season 2: All We Know So Far

Liefde, dood en robots.

De productietijd voor het eerste seizoen van Love, Death and Robots was vrij lang. Met dit in het achterhoofd wordt het nieuwe seizoen op Netflix niet zo snel verwacht. Dankzij een interview met een van de componisten, Rob Cairns, in februari 2020, hebben we echter een idee waar de productie zich bevindt. In een interview zei hij dat ik een aantal scripts uit het tweede seizoen zag en ik begon ze te bespreken met de regisseurs en ze met geluid te spelen.

Sommige van de afleveringen waren bijna voorbij toen ik begon”, zegt Cairns Inverted. Er waren eigenlijk animaties, en we zaten te wachten op de eindredactie van de scène met alle effecten en zo verder.

Dit betekent dat de productie nu in volle gang is voor het nieuwe seizoen. De geplande releasedatum voor Love, Death & Robots is eind 2020 of begin 2021.

 

 

 love, death and robots season 2 date,love, death and robots season 2 trailer,love, death and robots season 2 reddit,love, death and robots episodes ranked,love, death and robots similar shows,love, death and robots season 1,love, death and robots cast,love, death & robots season 1 episode 1

You May Also Like